Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens budskap

Kristus full av kärlek
Kristus full av frid
Kristus älskar frihet
inte våld och strid
smälter hårda hjärtan
fyller på med nytt
ljuvlig härlig värme
hjärtat blir förbytt!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-21 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP