Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens budskap

Kristus står för FRIHET
en blåsande kärleksvind
älskar BEFRIA människor
och torka tår på kind
KÄRLEK är hans vapen
han skjuter ord av glöd
han segrade på korset
han kallas LIVETS BRÖD





mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-21 11:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2014-04-27

  Erik A Andersson
Tack för att Du lyfter fram Kristus. Det är så många i vår tid när vi förväntas vara politiskt korrekta (PK) som inte vill höra talas om Honom.
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP