Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk skjuter inte på gula vingar

Jag ska lära mig att sy
köpa tyger i alla färger, pynta dem med tussilagos

maskrosor

solrosor

allt som är gult, de ska bli vingar.
Försök att skjuta ner mig när jag flyger runt med dom!




Fri vers av Mian
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-21 16:40



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
spänstigt fräckt; gillar den här texten!
2015-03-07

    Jim Friberg VIP
Poetisk.
2014-04-21

  Silverstripe
Underbar titel och färgsprakande stolt text!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian