Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visshet

Jag bär ett väntande vatten. Rörelser under huden.
Stegen allt tyngre. Oron.
Stryker handen över magen. Ögat faller
på vasen med rosorna från dig.
Varje blad. Varje blomma. Perfekt.
Och plötsligt vet jag.
Det finns en styrka i livet,
som kommer att bära ända fram.




Fri vers av Sara Boström
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-03-25 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström