Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22.04.2014 Tisdag. Poesins läkedom


Längtande ord

Låt oss göra
papper av ökenstenar.

Så att elden inte kan gripa
våra anteckningar
om kärlekens mångfald
av ordväxlingar.

De brinnande

De glömda och längtande.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-23 06:02



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Vilken bild du förmedlar
häri dessa noga valda rader

Snyggt

L


2014-04-25

  Palett
Fin text med djup !
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP