Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blommar vitsipporna


Nu blommar vitsipporna i
skogskanten precis så som
bara vitsippor kan blomma.
En matta av grönt och vitt
under hängbjörkens blom.
Insekterna kilar på marken,
fåglarna sjunger som aldrig förr.
Fjärilar fladdrar över stock och sten
och gräset växer grönt och ungt.
Det är så vackert så man kan
sätta sig ner och bara glömma,
att man är en människa i en
hagalen och maktgalen värld.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-24 21:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin och passande dikt även nu...
2018-04-21

  princess in the new world
Fint skrivet och slutet är bra att du uppmärksammat den galna värd vi lever i!
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark