Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack lilla vårblomma

Tack du lilla vårblomma
för glädjen som du ger
du värmer många själar
då de blickar ner och ser
marken full av färger
vackert talar utan ord
så tack du lilla vårblomma
att du lyser upp vår jord





mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-26 13:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord ger en varm tillfredsställelse...tack...
2014-05-02

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-04-27

    ej medlem längre
Ah, så fin dikt ... " då de blickar ner och ser marken full av färger" fick mig att ropa i min själ, ja! tack! Fint***
2014-04-27

  Alicia Stenfors
Vitsippor, vitsippor överallt...
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP