Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan viskar till mitt hjärta

Pennan viskar till mitt hjärta
skriv ner några ord om kärlek
sprid varma tröstande hoppfulla
kanske någon som läser behöver dem
låt mig leda din hand på ditt ark
låt det du äger flöda ut och bli synligt
inspirera uppmuntra, var en eldsjäl





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-27 01:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hoppingivande.
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP