Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handlar om mitt ex david




Hmm vad ska man säga

Vet inte vad jag ska säga

Jag ville att du skulle höra av dig

och nu gör du det så vet jag inte varför du gör det..

Trodde aldrig att du skulle börja höra av dig igen

vet inte om det e bra eller dåligt

men visst e det kul att du hör av dig

jag vill ju ändå ha dig i mitt liv

men samtidigt inte

är så förvirrad.




Fri vers av Nettisch
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-03-25 21:04



Bookmark and Share


  Manal
vad mer kan man tillägga.. känner igen mig.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch