Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar med fåglarna

Blickar upp mot ljuset
det flödar över klarblå himmel
ser fågelvingar sväva fri
förd av stillhetens tysta vind
dofter av liv når mina sinnen
nya härliga friska
blir så inspirerad och glad
känner själen lätta ankar
seglar med fåglarna på oändlighetens hav





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-27 12:56



Bookmark and Share


  axveronika
Tänk så härligt att segla med fåglar
2014-04-27

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP