Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följer hjärtats röst

Mare för sin penna
på oskrivna blad
formar sina budskap
rad på rad på rad..

Mare står helt rak
har stark integritet
hon tycker inte om
inbördes klet..

Mare går sin väg
följer hjärtats röst
hon vilar i sin tro
där finner hon tröst..




mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-27 22:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag är glad för Dig.
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP