Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i tystnadens famn

Ute hörs stillheten
människobarn vilar
i tystnadens famn
vaggas in i drömmens
oändliga värld
bortom jordelivets
kämpande kliv
bortom stress krav
förväntningarnas tyngd
nu sover trötta själar




mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-29 23:53



Bookmark and Share


  axveronika
Ja! En nattbild från den skärvan av jordens rund där människorna sover. Vilken fin bild
2014-05-01

  princess in the new world
Vackert!
2014-05-01

  bittemi VIP
Rofyllda fina tankar
2014-05-01

  Maria Sundelin VIP
Tycker om
2014-05-01

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-05-01

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-04-30

    ej medlem längre
Fint.
Som en vaggvisa för de som redan sover, för att ge dem vackra drömmar.
2014-04-30

    AA VIP
Fina nattliga tankar om den stundande vilan.
2014-04-30

    ej medlem längre
Oj! Vad fint
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP