Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar på tystnadens hav

Seglar på tystnadens hav
endast stjärnorna lyser
under natthimlens oändliga tak
stillhet råder i min lilla frihetsbåt
tidens vind för framåt bortåt
till min egen lilla hamn..




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-01 00:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Återigen:"Odla tystnaden ty i den talar Gud!"
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP