Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi behöver uppmuntran!

Beröm din medmänniska
visa din uppskattning
vi behöver höra positiva ord
det påverkar hela kroppen
en del blir så glada
att de vill dansa omkring!
ordens betydelse har stor makt
en böjd tyngd person
står plötsligt upprätt och strålar
ikapp med solens ljus!
våga sprida goda fina snälla
uppmuntrande ord på livets väg
du blir själv berikad och ditt hjärta gladare
dina ord kan rädda en själ
från att drunkna i förtvivlans hav
dina ord kan bli livsavgörande
för någon desperat själ!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-01 09:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant som det är skrivet...
mycket bra...
2014-05-02

    ej medlem längre
Rader som speglar livet på ett bra sätt.
Uppmuntran och positivitet gynnar utveckling. Dvs motsatsen till stupstockeri och helvetespredikningar.
Tyvärr används ofta positivitetstänket negativt. För att förklena sanningar.
Uppviglare och negativtänk är ord som ofta används då.
Sanningen tex är alltid positiv även om den som skräms/hotas av den kan uppfatta dessa som negativa.
2014-05-01

  princess in the new world
Så fint skrivet och precis som det bör vara, men som tyvärr inte uppfyller dagens verklighet. Bra att påminna sig om och något vi alla kan arbeta på! :-)
2014-05-01

  bittemi VIP
Ja det är sant! Bra förmedlat!
2014-05-01

  Bibbi VIP
"Given och eder skall bli givet"!
2014-05-01

  Sanna i badet VIP
Så sant! Du formulerar det mitt i prick!

Tack, mare!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP