Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett par ord om systerskap...


stjärnfallet (tvillingsjäl)

nio komma två kilometer härifrån
i en Carl Malmsten soffa
så sitter alla mirakel
som sprungna ur
samma källa

och vi är här nu
så nära intill
efter den stund
då du föll

likt en stjärna
över min del av stan

...

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-14 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric