Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna njuter

Morgonljuset sprider
hopp till ny en dag
tankarna har nyss vaknat
utvilad rensad på skräp
njuter jag stillhetens behag





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-02 09:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott.
2014-05-03

    ej medlem längre
fin
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP