Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus berör

Hans namn berör..
många bespottade honom
men han brydde sig inte
gick bara förbi motstånd..
många ville se honom död
men han segrade på korset!
hans namn bär blodspenslad kraft
ingen kan stoppa hans väldiga framgång
den är odödlig...
därför blev han en stötesten..
folket häpnade över hans utstrålning
Guds utvalda son full av kärlek
full av nåd full av sanning
besegrade satans mörka kraft!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-01 21:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2014-05-03

  Gunnar Asp
Amen.
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP