Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korset skyddar

Demoner flyr
mörkrets krafter
bländas av dess sken
tränger sig in i minsta vrå
och rensar bort obehagligt
i spåren följer lugn och ro
befrielse glädje och frid




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-01 21:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP