Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir nostalgisk

Livet fortsätter sina steg
vandrar stadigt framåt..
vänder mig om och ser
alla fina minnen tona upp
rosaskimrande vackra
jag ler och blir mjuk i hjärtat
nostalgisk fortsätter jag min färd
mot nya oupptäckta mål..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-04 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det för mig också.
2014-05-06

  Rozsi.kovacs

bra skriftat om nostalgi
2014-05-04

  louisegirl
Jättefint!
2014-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att det mest är de fina minnena man kommer ihåg...
2014-05-04

  byggpoeten
Otroligt bra skrivet :-)
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP