Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan härjar i vårt land

Svedala är ett laglöst land
fyllt av rån och hot
mesiga politiker
borde sätta ner sin fot!

Våldet hör vår vardag till
det händer dag som kväll
oskyldiga kan plötsligt
åka på en smäll!

Natten "gömmer" ondskan
är redo att slå till
spanar spejar offer
gör precis vad den vill!





mare














Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-02 18:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En fasansfull utveckling.
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP