Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herren är min kapten

Lägger mina bekymmer
uti kärlekens famn
vilar lugn och trygg
tills jag kommit i hamn
där väntar paradiset
där sjunger änglakör
så jag låter herren styra
han båten säkert för




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-02 21:20



Bookmark and Share


    annelieI
Så fint!
2014-05-05

  Bibbi VIP
Amen!
2014-05-03

  Rozsi.kovacs

mjukt följsamt i värme o trygghet
2014-05-03

    MelodyOfMemory
Fin och rogivande, trots alla bekymmer.
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP