Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan, mitt slipade vapen

The whole truth and nothing
but the truth:

Jag och många med mig
arbetar så under stress!
Hur länge ska vi orka?
Mr. Reinfeld vill att vi ska
arbeta mer och längre
har han fått "solsting"
eller vad har tagit åt karln!
Han behöver skattepengarna
och många av oss som sliter
har inga bidrag alls!
Vi arbetar som slavar
för att försörja massor av
bidragstagare som aldrig
kommer att hjälpa till med
att betala in skatt till Sweden!
Orättvisa orättvisa orättvisa!
Politikerna hånar de som jobbar!
De trampar på våra själar!
De förtrycker och piskar oss!
Även på de som bär pension
de stjäl tillbaks stora summor!
Politikerna bara kör över!
Demokrati är något de inte gillar!
Diktatur råder i lilla Sweden!
Jag är på krigsstigen och bär mitt
slipade vapen i min hand: Pennan!
Jag ger mig aldrig och sanningen
den ska ut, kosta vad det kosta vill!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-02 23:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2014-05-03

    ej medlem längre
Helt rätt! Bidrag hit och dit medans andra får ta emot bakslagen! Vi som respekterar och älskar landet vill inte se det förfalla på grund av en misslyckad politik!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP