Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attraktion

snurra min värld om igen
lev med mig bara lite till
ta en lyckodrog
lägg din hand på mitt hjärta
känn hur det slår, fortare och fortare
jag vill bara vara nära dig
utan att omvärlden ser på
glöm regler och misslyckanden
ge mig din själ så ger jag dig min
ge mig all passion och lust du har inom dig
så gör jag vad du vill inatt




Fri vers av Cecilia H
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-26 10:32



Bookmark and Share


  PetraSally
Hej
nu har jag lyckats hitta in till dina dikter iallafall (se din blogg för förklaring till detta märkliga uttalande) och måste än e gång säga att jag hillar denna dikt också....mogen, som om du levt hundra år..
Petra
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H