Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På gränsen mellan Affirmation och Verklighet ... ... Just precis där jag vanligen befinner mig, vilket väl de allra flesta redan vet ...


Saknar dig så innerligt mycket mer idag ...

... än vad jag gjorde igår ...

Likväl jag inom mig vet ...

... att den saknad
jag idag känner inom mig
är mindre än
den jag kommer att känna
när jag imorgon
liksom alltid
ej kan låta bli att
tänka på dig ...


Du fattas mig!

Vill 
att min 
affirmation
för att fylla min verklighet
med närvaron av dig
ska bli till ...

... här och nu ...

Att den dig
som är ämnad för mig
ska komma visa sig
vara just du ...

Vill att du 
ska finnas i mitt liv
väsentligen mer frekvent ...

... För resten av livet
ständigt och jämt ...

... närmare bestämt ...

 




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-03 13:15



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Ljuvligt vacker
din
kärlekslängtan..
2014-05-03

  WyS VIP
Fin känsla!
2014-05-03

  Nasrin
En innerligt längtan. känslosam och fin text.
2014-05-03

  Rozsi.kovacs

Fin text om din längtan lätt att
följa din trängtan som med
innerlighet pockar på hoppas din
väntan snart är över Peter
2014-05-03

    ej medlem längre
Affirmation så fylld av längtan o vilja till. . . .
Gillar..
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP