Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Där oppe

 

 

Hur kan ni stanna där oppe
och segla på himlen den blå?
Inget som håller er fast där,
inte en endaste trå´.

Vita och ulliga är ni,
ändrar er form eftersom.
Liknar en hare, en kudde
eller kanske en liten pompom.

Högt ovan marken ni flyter.
Högt, så jag ej kan er nå.
Är ni så luddiga, mjuka
som jag tror, när jag tittar på?

Jag önskar att jag hade vingar,
så jag kunde flyga dit opp.
Studsa i solen bland molnen.
Njuta i hela min kropp.

Kom, följ med mej i drömmen.
Kom, så sätter vi fart.
Låt barnet i dej få leka.
Det vore väl underbart?

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2014-05-08 15:38



Bookmark and Share


  Palett
Tankar om molnen i det blå, härlig text.
2014-05-12

  WyS VIP
Blir glad!
2014-05-12

  Ljusletaren
Nämen nu har vi varit på samma kalas igen *skratt* Hade en molnbild på min blogg igår och frågade var tar molnen egentligen vägen ... finns de i annat land eller ... /kram
2014-05-11

  Bibbi VIP
Så vackert.
2014-05-10

  Ninananonia VIP
Mycket underbart
2014-05-09

  Stjärnöga
precis som i
drömmen..
så vackert
skriven..
2014-05-09

  aol
Så vackert skaldat vännen
2014-05-08

  ULJO
Väldigt bra skaldat
2014-05-08

  Angel of love
Så ljuvligt fint.
2014-05-08

  anits VIP
Så fint skaldat om molnen, härligt att kunna drömma.
2014-05-08

  Anya VIP
Denna tyckte jag verkligen om. rytmen och det lite naiva grubbleriet som är så äkta. Påminner om en författare som heter Britt G Hallqvist. Bra!!!
2014-05-08

  Bo Himmelsbåge
Fint skrivet om de härliga,
ulliga, krulliga molnen,
som får drömmarna att blomma...!
2014-05-08

  M M Mannheim VIP
Tänk vad du får ihop om molnen. De som finns där uppe! Fantastiskt!
2014-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om molnen.
Tänker på ungarna på jobbet.
2014-05-08

  walborg
Fin molnfantasi
2014-05-08

    ej medlem längre
Ja, kom kära fantasi låt oss bli som barnen.
2014-05-08

    Ken Cassel
Någon hare eller kudde ser jag inte
Men dock en hund som gnager på ett ben
hihihi

Bra vännen :)

Kramar
2014-05-08

    ej medlem längre

Rimmets mästarinna är du
härligt skrivet ...
2014-05-08

  louisegirl
Så härligt och fint skrivet!
2014-05-08

  Robert Jonsson VIP
Lekfullt uttryckt. Texten förmedlar väl det barnsliga, det flyktiga. Bra.
2014-05-08

    Dan Myrbeck
Härligt skrivet! Får mej att tänka
på min "sommarmoln"!
2014-05-08

  Marianne Räf
Mkt bra rimmat! Tror du har
avancerat i din rimteknik!!
Eller hur? Även fint innehåll!

2014-05-08

    ej medlem längre
Fint att drömma sig bortom en stund.
2014-05-08

    ej medlem längre
Lekfullt och varmt förmedlar du positiva känslor.
2014-05-08

    ej medlem längre
Fint. Och de väger ton ... Visst är det trevligt att drömma.
2014-05-08

  Lars Hedlin
En text som berör!
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP