Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Nån måste skoja!

 

 

Vaknar på morgonen
och kollar mobilen,
vill se hur vädret är.
Mulet och grått
ska det va enligt appen
och kanske det regnar just här.
Men nån måste skoja,
för när jag själv kollar
ut genom fönstret mitt.
Den syn som mej möter
är himmel så blå
och inte ett endaste vitt!!!

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-05-04 10:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra.
2014-05-10

  Flicis VIP
Jo, se så är det med vädergubbarna..de tittar på fel himmel.
2014-05-08

  Olof Lagerhorn VIP
Tack för en insiktsfull varning!
Hur är det man säger? Saker och ting är inte vad de utger sig för att vara. Om det vet man inget bestämt, förrän man sett efter själv; då vet man hur det ser ut.
2014-05-05

  ULJO
Kanonbra
2014-05-05

    Dan Myrbeck
Förmodligen avsåg appens prognos
Appeninska bergen!

Vi myror gillar stackmoln, dvs moln
som stack och lämnade efter sig en
klarblå himmel - rena rama Reinfeldt-reklamen!
2014-05-05

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat vännen!
2014-05-05

  anits VIP
Så skönt att prognosen var fel
att få vakna till sol och blå himmel
äe en underbar början på dagen
2014-05-05

  Stjärnöga
Den allra bästa
starten på dagen
att vakna upp
till en molnfri
himmel och
solsken.. :)
2014-05-05

  Angel of love
Ibland är ett fel alldeles underbart.
2014-05-04

  Alva Johnsson VIP

Inte en VIT lögn ens!
Bra!
2014-05-04

  Robert Jonsson VIP
Härligt en bra början på dagen.
2014-05-04

  bittemi VIP
Härligt!
2014-05-04

  Marianne Räf
Bra att väderprofeter o.a. inte
alltid har rätt! Med dåliga prognoser,
alltså. Fint uppvaknande !
2014-05-04

    ej medlem längre
Vilken underbar dag det blev.
2014-05-04

  Maj-Lis VIP
Så tur att prognosen var fel åt rätt håll
2014-05-04

  Rise Little One
Väderprognoser är värdelösa många gånger ;)
2014-05-04

    ej medlem längre
Ja, när man motionerar är man beroende av vädret...
2014-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Tur att du tittade ut.
En härlig start på dagen.
2014-05-04

    ej medlem längre
Det ändrar sig fort med prognoserna. Stämmer ofta inte.
2014-05-04

  Eva Helene VIP
Väderguden själv vet bäst och tur är ju det!
2014-05-04

  louisegirl
Mycket ofta det inte stämmer med
väderprognoserna!
Fint skrivet!
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP