Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ådran för handen

En efter en lösgörs
inre knutar
frigör det dolda
befriar känslor
ut strömmar det
som ska avslöjas
skaparådran
för handen
över oskrivet blad
över staffliets
tomma yta
pulserande kraft
tvingar pennan
penseln att föda..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-12 13:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låt det flöda bara.
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP