Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parodi

Hör du hur jag skriker mina psalmer ut i natten?
Hör du mina böner, ser du mitt öde skrivet i latten?

En instängd bar i helvetet. Där delar vi en öl.
Fy fan för sorg och synd.

Ett slaskigt skum, en parodi. På dyra cafévanor.
En psalm, en bön, min hypotes. På det som kallas snö.




Fri vers av Cecilia H
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-03-26 17:27



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bitter som satan, ja det är inte konstigt att man blir det.
tycker du leker och får till det bra här,
sköna rim och atmosfär, men främst av allt ilska.
snyggt
2006-03-26

  Per Rydberg
En mycket stark känsla för ordens klang och kraft, tycker jag! En skön text att läsa! Tack!
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H