Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten reflektion efter en synnerligen trevlig eftermiddag!


Att få möta någon man känner igen ...

... någon som man vet
varit en människa 
vilken kunde ha varit en vän
redan för decenier sen ...

Det väcker minnen
av allehanda slag
Inte på något sätt
minnen som ger
någon som helst känsla
av obehag ...

... blott bara
minnen som
blir lite för många
på en gång
för en och samma dag ...

Att få möta dig idag
kändes väldigt bra!

Kanske den vänskap
vi ej utvecklade 
då för så länge sen
kan bli inför 
den tid som vi har kvar ...

Tack för en trevlig 
eftermiddag, min vän!




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-05-10 20:11



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

jätte fin text Peter
2014-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
En trevlig liten tacktext...
2014-05-11

  the apache kid VIP
Tack själv! Very inspirational to meet you again and get an insight into your life and mojo over the years. Look forward to fine times in the furture.
2014-05-11

    ej medlem längre
Fint att få träffas igen.
2014-05-11

  Magica VIP
Låter trevligt! =)
2014-05-11

  Stjärnöga
Vackra tankar..
hoppas de liksom
vänskapen
blir vad du önskar
av den :)l
2014-05-10

  Nasrin
vad trevligt!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP