Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan teven

Cirkuselefenterna
hade redan
gjort sitt

allt som återstod
var lite skit
i kutterspånet

uppgivet såg han
lågtrycken
passera
säsongerna
rulla på

adrig skulle det
åter bli som
innan teven




Fri vers av Anders P VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-03-26 20:21



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Gillar "allt som återstod / var lite skit / i kutterspånet".
Kan man ha det på sin gravsten?
2008-09-08

    Bodil Sandberg
Nej aldrig blir det nånsin som då...innan teven...då var cirkus något oerhört...spännande och dramatiskt... på hög nivå...men sen...ja sen blev det andra bullar...plötsligt var det cirkus på tv..och utvecklingen fortgår...vi vet inte vart det slutar...jag tycker att din text är lite småsorglig faktiskt...du fångar verkligen det tragiska i detta..
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP