Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter till min själs centrum


Vem är du
att finna mig
i tröst?

Du fann mig raskt
vilande på mitt hjärta

Insåg lika fort
i mig själv
vad jag borde göra
trots vad jag konfronterades med

Jag vann och befriade mig

Konfunderad erfar jag fortlöpande
men jag är tämligen lugn

Begriper föga
varför jag jag är så stark ändå?




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2014-05-11 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST