Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12.05.2014 Måndag. Lägereldsprofeten och jag.


Jordens levnadsbana

Kära jord, du himmelska pärla mitt i det ensamma alltets nederlag, som omger den vackra otillgängligheten. Våra hjärtan besjunger dig till tonerna av de femton varma tårar - som fälls varje sekund för alla de onda dagarna. Den förlamande ogästvänlighetens dilemma av sorterade solstrålar, från en allt hetare sol, får oss att räkna allting gladare än det finns utrymme för i kampen mot vansinnets hysteri. Ta din hand i min och låt oss möta livet bortom döden, och inte rädas sanningen.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-12 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP