Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er män, från oss kvinnor











No
Means no





Yes
Means yes





Wherever
we go





However
we dress










Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 450 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-15 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra, så rätt, hoppas att alla fick inse det.
2014-05-17

  Lars Hedlin
True ;) kram
2014-05-16

    Dan Myrbeck
Instämmer!
Bra!
2014-05-16

    ej medlem längre
Ja tycker man är en
självklarhet..men tyvärr
så fattar inte alla det !
2014-05-15

  Carina Bendix
Tackar! :)
2014-05-15

  Tess74
Amen girlfriend!
2014-05-15

    ej medlem längre
Hmm I like that red dress! ;)
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix