Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tolkning och översättning av Tee Shirt av Birdy


Tröjan du sover i

Jag vill tro att du drömmer om mig på natten
och tänker på mig
när solens strålar väcker dig på morgonen

För jag vet precis hur det är
halva morgonen satt jag i solen
och mindes tröjan du sover i

jag lyssnade på dina meddelanden
de slänger jag aldrig bort

Jag faller för dig

Halva morgonen satt jag i solen
och mindes tröjan du sover i




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-15 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment