Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalt nonsens (mina tankar runt tång)

Fantasin kan ta över. Se över. Ge upp.

Medans verkligheten fastnar i tången, i snåret.
Smetar och kletar. Ger inte upp.
Saltig och stretig, klistrar den fast och där hår skulle finnas gror ångest.

Fantasi är när tången blir söt, smakar blommor och lever på våren.
Driver med vågor mot heta Karibien.
Sätts i lågor.




Fri vers av Cecilia H
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-03-27 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H