Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blind förälskelse


.. men du var så varm

Ihopkurade under bron
som om det vore livets mening
Studerade intensivt irrande skräddare och nyfikna grodor
Höll handen med Gud

Just då
när du omslöt mig
föll en tegelsten och krossade min ryggrad
men du var så varm




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-03-27 10:35



Bookmark and Share


  Sun
Oj då vilken aha-upplevelse jag fick (när jag låtit dikten sjunka in några minuter till)

Berörd.
2006-03-28

  Sun
Jag ryser när jag läser vad du skriver.
Även om jag till fullo inte förstår allt *skratt* så blir jag berörd.

Jag får så många känslor av att läsa den här.
Du skriver väldigt intressant o lekfullt tycker jag.
O med många tolkningsmöjligheter.

Skriv mer!
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje