Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loftgångarna

Vattendroppar rinner nerför
rutan
Rökringar svävar mot
taket

Det brinner på våra
loftgångar
Ingen syns till
Vi två flyr in i ditt rum
fyllt med rädslor
Skrattmåsarna hör bön
vi jagar ändå bara vilda
eldar

Det brinner på våra loftgångar
och du flyr ut mot bangården
Lämnar mig kvar
Lägger dig alltså över
tågspåret och väntar
på andra sidan




Fri vers av Mattias Hellström
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström