Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min systers katt :)




stenen

du kommer bakom mig

du spinner så där härligt

så som katter gör

du kommer och vill mysa in dig i famnen

du är så hälig min lilla stenen

 




Fri vers av Nettisch
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-03-27 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch