Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄkTa, Senryo

 

 

 

 

 

Har inga slantar

 

bara fattigmanskärlek-

 

kyssar utan kostnad




Bunden vers (Annat versmått) av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-20 21:08



Bookmark and Share


  ULJO
Gott nog
2014-05-23

    Birgersdotter VIP
Härlig
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP