Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

råd eller visdomsord

Följ med ut ikväll och utnyttja chanser.

Kyss honom och gå därifrån.

Bär din fina klänning som du väntat så länge på att få bära tills det "perfekta" tillfället.

Sätt på din favorit låt och dansa tills luften ur lungorna tar slut.

Drick ur flaskan, känn värmen från vin.

Berätta för dem du tycker om, att dig tycker jag verkligen om.

Lev nu. Lev nu. Se stunden hör stunden dofta stunden smaka stunden och rör stunden. Lev endast nu




Fri vers av juliamaria
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-22 22:25



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Ojojoj. Särskilt sista stycket! <3
2014-05-23

    Skaldekarl
Jag håller med!
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria