Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris i valtider.


Antidemokratisk smörja

En uppfinnare i Limerick

fann upp en smet som var sinnrik

ty den snabbt sammanhäftar

valfria politikerkäftar

så säkert blev han snart på sitt lim rik.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-23 16:24



Bookmark and Share


  walborg
Riktigt roligt
2014-06-04

  Järnkatten
Måste vara det som dom kallar för superlim, listan kan göras lång för dom som behöver det ;)...
Kul och vitsig text :)...
2014-05-25

  aol
Hahaha sann och rolig
2014-05-23

  Gunnel Eriksson VIP
Aktuell och rolig!
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick