Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag har aldrig varit så här lycklig som jag är just nu
Min kärlek till dig är den starkaste jag har och jag kan aldrig tänka mig ett liv utan dig för du är mitt liv
Du är den personen som gör mig otroligt lycklig
Jag hoppas att vi kommer bli gamla tillsammans
För allt jag vill är att leva tillsammans med dig




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-24 15:58



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
fint
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson