Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock and roll





Utanför
allt smärtade
inget var gud
inget var djävul
allt flöt samman
vi vilade i ett undantag
ett världsallt
som somnat
men jag hörde musik
musik som trängde igenom

rock and roll

rock and roll
som aldrig dör
jag kände mig kallad
kallad att predika

predika
rock and roll

och jag höjde
volymen.





Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-25 19:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag valt att ta avstånd från rock'n'roll. Jag upplever den musiken som destruktiv och satanisk.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP