Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min vilsenhet


Likt en vilsen blomma på en äng
där själkens blad valt att lämna

En saknad doft av kärlek där
rosen blad fanns i min närhet

Knoppar som aldrig fick slå ut
din smekning som aldrig nådde
fram

Mina okyssta läppar har torkat
En kärleks visa har tappat sin
tonart

Likt en vilsen blomma på en äng
som inte längre orkar dansa runt
på en sommar äng...... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 311 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-05-26 18:42



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Bra rytm i den här!
Ska läsa allt du skriver!
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande och längtansfull...
2014-05-29

  Stjärnöga
Berörande vacker
och sorglig din
längtan..
rosen som
vill slå ut..
2014-05-29

    Dan Myrbeck
Mycket bra! Jag gillar särskilt:


Knoppar som aldrig fick slå ut
din smekning som aldrig nådde
fram


och att början återkommer i slutet.
2014-05-27

  Lars Hedlin
Känslan i denna berör!
2014-05-27

    ej medlem längre

Berörande o vackert skrivet
2014-05-26

    ej medlem längre
Griper tag..
2014-05-26

    ej medlem längre
den berör..kära du
2014-05-26

  Peter Stjerngrim VIP
Anar en längtan
efter någonting länge saknat ...
2014-05-26

    ej medlem längre
Vackert !
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs