Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Locket på


När jag vill hindra mina tårar att falla
lägga lock på känslor som svallar

Gömda rädslor tas fram i ljus brustna
känslor som vaknar nu

Med en skatskjuten kråka i famn
kan jag undra är det jag eller han

Mitt hjärta var ju lagt till ro varför
ska det nu upp till en yta o gro

Sov lilla vider ung o dröm om en
sommar som var vacker o ung

Jag ville hindra mina tårar att falla
men dom gick inte längre att åter kalla.

Rozsi.Kovacs





Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 331 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-05-26 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Berörande finstämda rader
2014-10-09

  SatansSon VIP
har du slutat skriva?
2014-06-23

  Angel of love
Berörande och ja det är så det kan vara. Men ändå bäst att låta de komma och rena sinnet.
2014-06-17

  Alva Johnsson VIP

Gråt tvättar hjärtat.
Renar tankar.

2014-05-28

  Stjärnöga
Vädra ut sorgen
och mörkret
och lämna rum
för ljuset och
glädjen..
som blir mycket
vackrare så..
så vackert du
skriver..
2014-05-28

    ej medlem längre
Så fint, med sorgekanter.
2014-05-27

    Dan Myrbeck
Finstämd!
2014-05-27

  Lars Hedlin
Bra att andas och gråta ut ..Varm kram till dig!
2014-05-27

    ej medlem längre
Hindra icke.
2014-05-27

  Carl Mikael Fäldt
Ja-låt tårarna falla innan de i bitterhetens öken torkar!
2014-05-27

  Rise Little One
Låt tårar falla, man mår ändå bättre efteråt...
2014-05-26

  Yeppis
Kram lilla du,det finns en stor sorg i texten
2014-05-26

    ej medlem längre
Vemodiga och vackra rader..
2014-05-26

    ej medlem längre
den berör mig!
2014-05-26

  Peter Stjerngrim VIP
Skickar en kram
och fäller en tår med dig ...
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs