Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Omkastningar

 

 

Det var som att komma
direkt ifrån bastun
och slänga sej rakt ut i snön.
Vinden den ven och
kröp in överallt,
våren försvann med ett stön.

Mössor och vantar
kom på i en fart,
solkräm behövdes ej mer.
Men innerst inne
så tror jag och vet,
snart värme och sol åter ler.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-05-29 10:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om hur vädret
kan byta skepnad snabbt.
2014-06-07

  Bo Himmelsbåge
Ohh... det var tvära kast o huttrande Phuor... hoppas vi slipper detta resten av sommaren!!!
2014-06-02

  ULJO
efter regn kommer sol
2014-06-02

  Linda CH VIP
Skön beskrivning på väderlekens humör!
2014-06-02

  Olof Lagerhorn VIP
Ja vädret kan vara lite hit och dit, men solen lyser ändå:-)
2014-06-01

  Palett
Bra fångat !
2014-06-01

  Stjärnöga
tror solen börjar
smyga fram
bakom molnen
redan :)
2014-05-31

    Dan Myrbeck
Jaa, det är ju hela sommaren kvar.
2014-05-30

  Chawa VIP
Jaa... värdermaktens nycker äro ostyrbara... Kontrasternas mening har här fångats...
2014-05-30

    Ken Cassel
Fint vännen :-))

Kramar..
2014-05-30

  bittemi VIP
visst tror vi på att den kommer igen
Bra formulerade rader!
2014-05-29

  Angel of love
Ja värmen är saknad.
2014-05-29

  Eva Helene VIP
Fin rytm i denna dikt om det nyckfulla vädret!
2014-05-29

    ej medlem längre
Naturen är nyckfull.
2014-05-29

    ej medlem längre
Känner igen det. Fick en chock igår när jag kom ut i den sibiriska kylan.
Men hoppet lever - som i din dikt!
2014-05-29

    ej medlem längre
Fint
2014-05-29

  Niclas Petersson VIP
Vintereländet ger sig inte. Men skam den som ger sig.
Fint!
Gillar.
2014-05-29

  Lars Hedlin
Bra och vackert skriftat!
2014-05-29

  Alva Johnsson VIP

Sommaren har taqit semester!!
Vilket ofog! Bra skaldat.
2014-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Har mer än en tolkning.
Vädret naturligtvis, men även en relation som avslutats.
2014-05-29

  louisegirl
Värmen och sol kommer nog snart åter :)
Fint förmedlat!

2014-05-29

  Bibbi VIP
Ja, det får vi hoppas att sol och värme återkommer.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP