Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av barnbarnen nummer 27 , närmast på bilden, spelade fotbollscup i dag i blåsten. Egen bild.


Barnbarn i fotbollscup på Rocklunda i Västerås.


Det var kyligt och blåsigt trots solens strålar

och jag ångrade att jag ej var bättre klädd

efter lite sallad och kaffe kändes det bättre


Valpen Charlie roade oss och vänner slöt upp

och vi fortsatte samvaron på min sons altan

med grillfest och mycket intressanta samtal


Vid hemkomsten möttes jag av ett rådjur

som ställde sig att titta på mig länge...

innan han sprang vidare in i skogen


Jag är tacksam för allt det goda som möter

dag för dag något nytt och spännande

som gör livet värt att leva på ålderns höst




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-29 23:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack för att jag fick följa med på din fina dag.
2014-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så trevligt med dessa goa stunder...
2014-06-01

    ej medlem längre
Tack för att vi fick vara med på din trevliga dag idag.
2014-05-30

  louisegirl
Vilken underbar dag du haft..
Gläds med dej..

2014-05-30

    ej medlem längre
Va härligt, men jag ser inte 27:an
2014-05-30

    ej medlem längre
Trevligt när det händer så mycket, då blir det inte tråkigt och trist.
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP