Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln fenix

Guldkantade ögonblick
låg i fatet,
skvimpade från sida till sida

Mistluren hade tystnat

Nu var det bara att lita till fågelns vingslag
Hoppas att hon skulle klara att bära oss


hela vägen hem




Fri vers av Kapten M.
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-03-27 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ödesmättad..!
vackert
¤
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.