Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvtanke


Under myllan kvider
älvan i rädsla

Inlindad av drömmar
söker hon sig inåt
inåt

Fantiserar om stjärnhimlen
som lovat rymder och stjärntorg


Nu Trygg Igen




Fri vers av Kapten M.
Läst 613 gånger
Publicerad 2006-03-27 21:19



Bookmark and Share


    eiggsand
Du lyckas förmedla en drömsk stämning. Jag ser smala silversträngar dragna framför dagen där sköra målningar hänger. Fylls av medkänsla och vill ta hand om.

-e
2006-04-29

  Arowana
Mysig. Inåt.
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.