Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hummus

Du skämtar om att jag är hummus
Hummus, hoummus, hummus, hoummus-sexuell
Du lockar mig med ditt mobilnummer
Du säger att vi ska prata imorgon
Du vill att jag ska lägga mig mot ditt skägg
Jag avregistrar mig från den sajten
Och jag är inte längre hummus-sexuell




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-31 16:04



Bookmark and Share


  i af apa
tonen sjunger...!
2014-07-31

    jordmatt
älskar denna!

Tänker på egna metatankar och att det inte är alltid man lyssnar på de, tyvärr ibland.
Jag ser också den här finna förmågan och rätten att definera sig själv - som nog är substansen i all integritet.
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP